vrijdag 22 november 2019

De feestdagen komen dichterbij...

De feestdagen komen steeds dichterbij. Je ontkomt er niet aan want de winkels liggen vol met versieringen en cadeau's, de feestverlichting in het winkelcentrum hangt en her en der zie je ook bij de huizen feestverlichting aan gaan. Een heerlijke tijd om huis en tuin te gaan versieren.
Het echte werk start bij mij na het Sinterklaasfeest maar nu het vroeger donker wordt begin ik al wel met wat lichtjes op te hangen in de tuin, verschijnen er binnen steeds meer kaarsen en hangen de eerste herten aan de muur.


De eerste kerstmarkten zijn ook al bezocht. Eerst met een vriendin naar Tuincentrum Avri in Dongen die altijd flink uitpakt en waar ik een hertenkop heb gekocht die inmiddels al aan de tuinmuur hangt.


Deze week ben ik met een paar vriendinnen naar de Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar geweest. Daar pakken ze het ook groots aan! Wij waren er rond half 3 en hebben ons tot half 10 's avonds prima vermaakt.



De verlichting 's avonds, de watershow en de muziek maakten het nog sfeervoller. Het werd wel steeds kouder maar dat maakt het meer winters en er waren natuurlijk ook opwarmertjes...


Het was zelfs leuk om naar de toilet te gaan waar gezellige toiletjuffrouwen de boel schoon hielden en je met vrolijk gebabbel bezig hielden bij het wachten. Natuurlijk zag je bij de stands vaak hetzelfde en heb ik weinig vernieuwing gezien maar sommige dingen blijven mooi.


Dus voor diegene die al in de kerststemming wil komen of nog een uitje voor dit weekend zoekt: de Country & Chrismas Fair bij kasteel de Haar is vanavond open tot 22:00, morgen van 10:00 tot 22:00 en zondag van 10:00 tot 18:00 (www.countrychristmasfair.nl). En anders kun je altijd alvast 24 t/m 29 november 2020 in je agenda schrijven!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten