zaterdag 9 december 2017

Kerstsfeer in Beesd



Gisteren heb ik inspiratie opgedaan op de Kerstfair op landgoed De Mariƫnwaerdt in Beesd. Ik kreeg dit uitje als verjaardagscadeau van twee vriendinnen. Leuk cadeautje toch! Onderweg kwamen we al in winterse sferen doordat het begon te sneeuwen. Daardoor was het wel koud en nat maar ook prachtig met de besneeuwde omgeving.


We waren goed voorbereid met warme jassen, waterdichte schoenen en laarzen en muts, pet en baret dus we konden een stootje hebben. Het weer had als gevolg dat de koffie- en lunchgelegenheden goed vol zaten maar bij de stands hadden we alle ruimte om alles goed te bekijken. De entourage is natuurlijk al prachtig en met de vele sfeervolle stands erbij is het niet moeilijk in Kerstsfeer te komen.


Natuurlijk heb ik veel styling-ideetjes opgedaan en heb ik zin gekregen om aan de slag te gaan met kerstgroen (kerstkrans?), ijzerdraad (kerstster?), papier of stof (wandkleed met hert?). Genoeg inspiratie om de donkere dagen voor kerst door te komen.




  

De Kerstfair is tot en met morgen. Gaat dat niet meer lukken? Houd dan de kerstfair (www.marienwaerd.nl/kerstfair) van 2018 in de gaten!
(En vriendinnetjes: Dank jullie wel!)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten