zondag 23 juli 2017

Gelijk verdeeld.

De vloer is klaar.
Voor de laatste loodjes wat betreft de vloer, is Mix even uit logeren gegaan. Dat was een handige zet. Je kunt zien dat je niet voor niets twee dagen niet op de net-geoliede-vloer mag lopen. Links ziet de vloer er prachtig uit, rechts ziet de vloer er prachtig uit, maar in het midden ziet het er minder goed uit. Ik laat het voorlopig voor wat het is. Deze looproute neem ik later nog een keer onder handen. Al bij al is de vloer er wel van opgeknapt.


Alle meubels staan op hun plek.
En, hoe kan het ook anders, ze hebben een nieuwe plek!
De bank had ik voor het raam gezet tijdens het olieën van de vloer langs de lange wand en dat beviel zo goed dat ie mag blijven staan.



De eethoek staat weer op haar vertrouwde oude plek aan de voorkant van het huis. Met deze stoelen en zonder het servieskastje oogt het nu ruimer dan voorheen.



De grote kast is vertrokken naar de lege kamer boven. In haar plaats is de Kastjeskast gekomen! Nog niet helemaal klaar (er moet nog wat geverfd worden) maar wel zo goed als. En er is een kastje (de oude commode van jongste dochter) bij gekomen waar nu de T.V. in verstopt zit. Ook deze krijgt nog een nieuw verfje en greepjes.



Wat een ruimte in de kamer!
Voorheen was er een grote zithoek en krappe eethoek, daarna een grote eethoek en krappe zithoek en nu? Een eerlijk verdeelde ruimte met een prima eethoek en knusse zithoek. Dit zou wel eens een blijvertje kunnen zijn!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten