zondag 19 augustus 2018

Genieten bij wegrestaurant.

Onlangs ben ik met grote broer op pad geweest en gestopt bij wegrestaurant Hajé langs de A6 tussen Almere en Lelystad. Wanneer je in ons landje onderweg bent van Noord naar Zuid of van Zuid naar Noord dan is dat een prachtige plek voor een uitgebreide tussenstop. Maar het is ook een goede bestemming op zich, zoals bij ons het geval was.



Hajé hotel-restaurant de Lepelaar is prachtig gelegen aan het water van de Oostvaardersplassen, je kunt vanuit de Lepelaar prima de omliggende natuurgebieden verkennen met de fiets of te voet. Bij Hajé hebben ze respect voor mens en milieu, duurzaamheid is belangrijk en dat stralen ze ook uit. 



In 2014 zijn, in samenwerking met De Kleine Plantage, het terras en de tuin opnieuw aangelegd. En daar kwamen wij eigenlijk voor, om tuininspiratie op te doen. De tuin is op een heel natuurlijke manier aangelegd met mooie grassen, gecombineerd met vaste planten. Hij sluit prachtig aan op de natuurlijke omgeving. 




Ik herkende ook een aantal planten, zoals bijvoorbeeld de donkerrode bolletjes van de Sanguisorba (op de foto hieronder) uit mijn eigen tuin. 


Prachtig om te zien en weer veel tuininspiratie opgedaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten