dinsdag 4 augustus 2020

Staycation.

Vakantie breng ik dit jaar thuis door. Een staycation dus. Om wat meer vakantiegevoel erbij te krijgen, haal ik zo nu en dan een beetje vakantieland naar Jans' huis en tuin. Net als die reclame ja maar dan anders. Aangezien ik vorig jaar een flinke paëlla-pan voor boven de bbq heb aangeschaft (blog 2 september 2019), was onlangs de beurt aan Spanje.


Helaas had ik de hoeveelheid houtskool verkeerd ingeschat en was de houtskool opgebrand voordat de paëlla gaar was. Het duurde hierdoor allemaal wat langer dan gepland maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en is de pan helemaal leeggegeten. Iedereen had natuurlijk enorme honger gekregen.
Ondanks de vertraging was het weer een succes, het blijft heel gezellig om met elkaar om driepoot(-bbq) heen te zitten en te kijken naar het gepruttel in de pan (waar steeds weer lekkere dingen in gaat) en je te verheugen op wat komen gaat.


Na afloop nog een lekkere flan, een puddingdessert met een laagje karamel erop, dat je (heel handig) van tevoren klaar kunt maken. Daar heeft niemand dus op hoeven te wachten. Tja, en dan blijf je achter met lege borden, lege glazen en lege stoelen maar wel met een heel voldaan gevoel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten