zondag 13 augustus 2017

Tegen de lamp lopen.

Sinds ik de indeling van de kamer weer heb omgegooid, loopt er regelmatig iemand tegen de lamp. De twee lampen die boven de eettafel horen te hangen, hingen na de meubelwisseling namelijk boven de zithoek. Zodra er een lang iemand naar de bank wilde lopen of juist opstond vanaf de bank liep die tegen de lamp, letterlijk. Het werd tijd om de lampen te verplaatsen.
De lamp voor de zithoek kon bijna op dezelfde plek gehangen worden waar hij eerder al hing. Hij moest alleen gedraaid worden en ik moest één nieuw gat boren. Draadjes aansluiten en klaar was Jans.



Het ophangen van de lampen boven de eettafel was lastiger. De tafel staat nu verder van de muur af dus konden de lampen niet op hun oude plek gehangen worden. Bovendien hebben de plafondkapjes beschadigingen en blijven ze niet meer tegen het plafond op hun plaats zitten. Daarbij kon ik niet de juiste materialen (waaronder snoer) kon vinden. Daar loop ik wel vaker tegen aan. We hebben hier niet alles wat in "de grote stad" wel voorhanden is en voor online bestellen was het weer erg weinig, zodat het niet in verhouding was tot de verzendkosten. Voorlopig zijn de lampen aangesloten maar dit moet nog netjes en met de juiste materialen gedaan worden.



Maar goed, het licht kan aan en er loopt hier niemand meer tegen de lamp. Tenzij er op tafel gedanst wordt!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten